Autonomni ženski centar raspisuje konkurs za
VOLONTERSKI RAD NA SOS TELEFONU
NAMENJENOM ŽENAMA KOJE SU PREŽIVELE NASILJE

Sa velikim zadovoljstvom pozivamo žene i devojke da se prijave na konkurs za volontiranje na SOS telefonu Autonomnog ženskog centra namenjenom pružanju psihosocijalne podrške ženama koje su preživele nasilje (u porodici/ partnerskom odnosu i/ili seksualno nasilje).

Za izabrane kandidatkinje obezbeđena je besplatna obuka radi sticanja znanja i veština potrebnih za direktni rad sa ženama koje su preživele nasilje. Obuka podrazumeva Instruktažu za rad na SOS telefonu namenjenom ženama sa traumom muškog nasilja i prateću praktičnu mentorsku obuku. Instruktaža traje od 72 radna sata (12 radnih dana) i biće održana u periodu od 8. novembra do 21. decembra 2014. godine danima vikenda. Kratak pregled tema nalazi se u prilogu.

Ukoliko ste motivisane da nam se pridružite, imate vremena za obuku i povremeno volontiranje, molimo da nam do 26. oktobra 2014. godine pošaljete vašu kratku biografiju i pismo motivacije (do jedne strane) na email adresu instruktazasos@gmail.com. Molimo da tom prilikom navedete i vaš kontakt telefon. Sve prijavljene ćemo kontaktirati u roku od 10 dana od zatvaranja konkursa.

Slobodno nam se obratite ukoliko imate dodatna pitanja.

Autonomni ženski centar
Tiršova 5a, Beograd
instruktazasos@gmail.com  
tel. 011.2687.190
kontakt osoba: Ana Bukvić