Autonomni ženski centar raspisuje konkurs za
VOLONTERSKI RAD NA SOS TELEFONU
NAMENJENOM ŽENAMA KOJE SU PREŽIVELE NASILJE

Sa velikim zadovoljstvom pozivamo žene i devojke da se prijave na konkurs za volontiranje na SOS telefonu Autonomnog ženskog centra namenjenom pružanju psihosocijalne podrške ženama koje su preživele nasilje (u porodici/ partnerskom odnosu i/ili seksualno nasilje).

Za izabrane kandidatkinje obezbeđena je besplatna obuka radi sticanja znanja i veština potrebnih za direktni rad sa ženama koje su preživele nasilje. Obuka podrazumeva Instruktažu za rad na SOS telefonu namenjenom ženama sa traumom muškog nasilja i prateću praktičnu mentorsku obuku. Instruktaža traje od 72 radna sata (12 radnih dana) i biće održana u periodu od 8. novembra do 21. decembra 2014. godine danima vikenda. Kratak pregled tema nalazi se u prilogu.

Ukoliko ste motivisane da nam se pridružite, imate vremena za obuku i povremeno volontiranje, molimo da nam do 26. oktobra 2014. godine pošaljete vašu kratku biografiju i pismo motivacije (do jedne strane) na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Molimo da tom prilikom navedete i vaš kontakt telefon. Sve prijavljene ćemo kontaktirati u roku od 10 dana od zatvaranja konkursa.

Slobodno nam se obratite ukoliko imate dodatna pitanja.

Autonomni ženski centar
Tiršova 5a, Beograd
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
tel. 011.2687.190
kontakt osoba: Ana Bukvić